Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730884289

Amistoso (Int., RC) 730884289 Información oficial sobre el partido 730884289 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido 1 - 0 F.C Gofret Alineación oficial del equipo 'F.C Gofret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido 1 - 0 F.C Gofret Alineación oficial del equipo 'F.C Gofret' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vell-Lloc

Goles Goles

  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): Alberto Villazán va donar a Vell-Lloc un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Alberto Villazán quasi dona a Vell-Lloc l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vegim Gjyrezi de Vell-Lloc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C Gofret

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gofret va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergey Bereznyakov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Thore Kornfeld va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gofret va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ársæll Guðleifsson va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Gandolf Pretzer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Domínguez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Sergey Bereznyakov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Naib Əliyev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.