Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730883535

Amistoso (RC) 730883535 Información oficial sobre el partido 730883535 en Hattrick

02.04.2024 18:20:00

Vollspann Südstadt Alineación oficial del equipo 'Vollspann Südstadt' en el partido 7 - 0 FC Feuer-Blitz Alineación oficial del equipo 'FC Feuer-Blitz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Vollspann Südstadt Alineación oficial del equipo 'Vollspann Südstadt' en el partido 8 - 0 FC Feuer-Blitz Alineación oficial del equipo 'FC Feuer-Blitz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vollspann Südstadt

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Vollspann, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Guenther Owens per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vollspann pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ilario Lindenmayer va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Vollspann va aconseguir el 3 - 0 quan Juan María Zalazar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): David Calderhead va incrementar l'avantatge de Vollspann amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 107 Minuto 62 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Vollspann Guenther Owens va anotar el 5 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Guenther Owens estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jerzy Siewiecki va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 6 - 0 al minut 68.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Ilario Lindenmayer va augmentar l'avantatge de Vollspann a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): En David Calderhead va llançar un penal al minut 43. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vollspann va ser a punt de marcar al minut 47, quan el seu jugador Guenther Owens va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Feuer-Blitz. La jugada d'estratègia del Vollspann per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iaporã Carmelo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

FC Feuer-Blitz