Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730882373

Amistoso 730882373 Información oficial sobre el partido 730882373 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Gutyes Alineación oficial del equipo 'Gutyes' en el partido 2 - 0 Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gutyes Alineación oficial del equipo 'Gutyes' en el partido 2 - 2 Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gutyes

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Llofriu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gutyes es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Gutyes va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daniel Llofriu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Jordi Ferreira es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ruud van Oeveren de Gutyes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, David Martell de Gutyes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Club NPI

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Albert Mundet va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Luis González Ríos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Albert Mundet va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Tommi Suviranta al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Mundet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.