Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730882223

Amistoso (Int.) 730882223 Información oficial sobre el partido 730882223 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Mercadonianos Alineación oficial del equipo 'Mercadonianos' en el partido 1 - 2 Steense Rat United Alineación oficial del equipo 'Steense Rat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mercadonianos Alineación oficial del equipo 'Mercadonianos' en el partido 0 - 4 Steense Rat United Alineación oficial del equipo 'Steense Rat United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mercadonianos

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mercadonianos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Juan Aboigor xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mercadonianos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Aboigor va sortir per sobre el travesser.

Steense Rat United

Goles Goles

  • 115 Minuto 88 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 88 minuts, Aleks Schreiber va superar per velocitat Gerónimo Dot per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de Steense Alfons Slijkhuis va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Kadri Şükür va estar a punt de posar per davant a Steense amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Bellucci va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Fiorenzo Casciaro va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Bernard Waldvogel, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Husan Hakimzade va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Heintje Bennemühlen per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Steense va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Bellucci va desviar el xut final de Husan Hakimzade després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Tommaso Santirocchi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Erling Håland va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Bellucci, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Fiorenzo Casciaro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Steense que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Erling Håland, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Husan Hakimzade sol davant la porteria al minut 87, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Lance Sachs de Steense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleks Schreiber de Steense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.