Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730878191

Amistoso (Int., RC) 730878191 Información oficial sobre el partido 730878191 en Hattrick

03.04.2024 14:00:00

Manchester United 1975 Alineación oficial del equipo 'Manchester United 1975' en el partido 3 - 1 Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Manchester United 1975 Alineación oficial del equipo 'Manchester United 1975' en el partido 3 - 3 Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester United 1975

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Fabián Iturbide no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): ManUn75 prenia la batuta de l'encontre al minut 68, quan en Marcel Víšek va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ManUn75 va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Valter Vaňkát va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): ManUn75 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ivan Lohr ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jan Šrom va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Arnošt Maruška, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Fabián Iturbide va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ManUn75.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Valter Vaňkát. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Huitzilopochtli

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Filippo Baldisserotto va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Huitzilopochtli, Alfredo Granda, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Hortensio Jiménez de Parga al minut 20 semblava entrar, però Jan Šrom va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Marcos Jaimes va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Huitzilopochtli va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 90, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jonathan Guiliz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hortensio Jiménez de Parga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.