Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876511

Amistoso (Int.) 730876511 Información oficial sobre el partido 730876511 en Hattrick

03.04.2024 08:00:00

Tekirdağ United F.C. Alineación oficial del equipo 'Tekirdağ United F.C.' en el partido 0 - 5 Bocata de Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Bocata de Frankfurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tekirdağ United F.C. Alineación oficial del equipo 'Tekirdağ United F.C.' en el partido 0 - 4 Bocata de Frankfurt Alineación oficial del equipo 'Bocata de Frankfurt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tekirdağ United F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Tekirdağ van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Mesut Endam va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Orçun Önen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Bocata de Frankfurt

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Juan Martínez Monzón de Frankfurt va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Eloi Casolà va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Juan Martínez Monzón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Frankfurt, Mitch Daish, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Frankfurt va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gonzalo Martínez Valle.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Gonzalo Martínez Valle des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Enrique Pardo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josep Maria Escobairó. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Josep Maria Escobairó quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Oğuz Mümtaz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Carles Gordó després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oğuz Mümtaz va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Josep Maria Escobairó va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mitch Daish.