Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876391

Amistoso (RC) 730876391 Información oficial sobre el partido 730876391 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 5 - 0 Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 3 - 0 Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido
Tiene suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules cf Alicante

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Hercules s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Gianrico Campigli per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Leslie Marcellis va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Hercules, Adhémar Stampers, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leslie Marcellis va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gianrico Campigli, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Hercules.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alain Desveaux arribés a peus de Leslie Marcellis, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Hercules el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Hercules ho intentava per la dreta per mitjà de Darien Martínez Vera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Rodrigo al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kristofas Savickas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hercules la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Louis Kumah gairebé va marcar per a Hercules des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kristofas Savickas.

Monda Lironda

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio Egea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Cecilio Barrientos rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Lironda van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 90 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Matteo Verzeroli, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Léon Rottier de Lironda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.