Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876239

Amistoso (Int., RC) 730876239 Información oficial sobre el partido 730876239 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

violines cf Alineación oficial del equipo 'violines cf' en el partido 2 - 0 asefece Alineación oficial del equipo 'asefece' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
violines cf Alineación oficial del equipo 'violines cf' en el partido 2 - 1 asefece Alineación oficial del equipo 'asefece' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

violines cf

Goles Goles

  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): violines va agafar avantatge al minut 78 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Javier Carcelén fent així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del violines van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Quel Saguer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

asefece

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mahziar Ardakanian ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de asefece va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Badenes Luz va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Inko Matè de asefece, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El asefece va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Tomas Herholt va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artur Figueiredo Mendes de asefece va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Artur Figueiredo Mendes de asefece es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 76.