Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876107

Amistoso (Int., RC) 730876107 Información oficial sobre el partido 730876107 en Hattrick

02.04.2024 21:15:00

Fulham FC Bulgaria Alineación oficial del equipo 'Fulham FC Bulgaria' en el partido 2 - 0 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fulham FC Bulgaria Alineación oficial del equipo 'Fulham FC Bulgaria' en el partido 2 - 0 Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fulham FC Bulgaria

Goles Goles

  • 120 Minuto 76 (Gol de falta): Bulgaria va agafar avantatge al minut 76 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Erol Semih Nevir fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Bulgaria va augmentar la diferència quan Boris Madolev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Bulgaria per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Angel Balev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Bulgaria va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Boris Madolev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yoann De Almeida.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Boris Madolev va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bulgaria.

Atletico de Bender

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Sämi Rieck va ser clau en la jugada d'atac de Atletico al minut 75, quan ell mateix va fer una passada brutal a Filipp Kosynkin, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filipp Kosynkin de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.