Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874658

Amistoso (Int., RC) 730874658 Información oficial sobre el partido 730874658 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 0 - 5 ESTEGHLAL_Iranian Alineación oficial del equipo 'ESTEGHLAL_Iranian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 0 - 2 ESTEGHLAL_Iranian Alineación oficial del equipo 'ESTEGHLAL_Iranian' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla Chendo

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Mendoza de Castilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ESTEGHLAL_Iranian

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de TAJ Iran Soheil Ghasemi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): TAJ Iran va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sigismundas Spechinas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en António Tomás Fernandes Machado que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14, TAJ Iran va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser António Tomás Fernandes Machado, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el TAJ Iran va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Domenico Zwahlen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Tim Boecher va pentinar un córner cap al segon pal que Soheil Ghasemi va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ferdi Rusch, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ferdi Rusch va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sigismundas Spechinas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): António Tomás Fernandes Machado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 32, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de António Tomás Fernandes Machado. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Domenico Zwahlen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 82 per Martin Behrmann va anar a parar a la creueta.
  • 207 Minuto 91 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TAJ Iran va ser a punt de marcar al minut 91, quan el seu jugador Martin Behrmann va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Martin Behrmann de TAJ Iran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.