Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730873804

Amistoso (Int., RC) 730873804 Información oficial sobre el partido 730873804 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 4 - 6 AC Santa Clara Alineación oficial del equipo 'AC Santa Clara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 2 - 5 AC Santa Clara Alineación oficial del equipo 'AC Santa Clara' en el partido
Tiene suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pain Team C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Marco Wiesmayr s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Pain aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan David Rosenfeld va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 109 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Amine Messaoudi se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Bryce Hue que va anotar el 2 - 3 per a AC sense cap impediment.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 82 minuts de joc, Marco Wiesmayr, corrent com un esperitat, superà primer Kristof Caemaert per velocitat, i després el porter posant el 3 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pain amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 83, deixant Sébastien Roussel en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alejandrino Yataco no va ser aprofitada per en Gabriel Lijerón que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Gabriel Lijerón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pain se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

AC Santa Clara

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): AC agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Csaba Kéki amb mestria.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Paul Mamo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Csaba Kéki va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Cyril Tabet de AC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fabián Fernández, que va ser qui va marcar 4 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Leonard Lipocký, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Kristof Caemaert de AC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.