Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730872977

Amistoso (Int.) 730872977 Información oficial sobre el partido 730872977 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido 2 - 2 A S M Mussy sur Seine Alineación oficial del equipo 'A S M Mussy sur Seine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido 0 - 1 A S M Mussy sur Seine Alineación oficial del equipo 'A S M Mussy sur Seine' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloody Tears

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Mauro Pidal va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Bloody.
  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Bloody va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Ramon Oliver.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Bloody van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 91, però el xut de Lucio Cividáns des de l'esquerra va sortir desviat.

A S M Mussy sur Seine

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Vital Teribile va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per A S M en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 en Vincent Lecompte va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Joshua Paul sol davant la porteria al minut 58, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): A S M va ser a punt de marcar al minut 62, quan el seu jugador Elric Berthaud va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Vital Teribile de A S M va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.