Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730872925

Amistoso (Int.) 730872925 Información oficial sobre el partido 730872925 en Hattrick

03.04.2024 17:55:00

Gen. Stefan Grot-Rowecki Alineación oficial del equipo 'Gen. Stefan Grot-Rowecki' en el partido 0 - 5 CD Reloaded Alineación oficial del equipo 'CD Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Gen. Stefan Grot-Rowecki Alineación oficial del equipo 'Gen. Stefan Grot-Rowecki' en el partido 4 - 5 CD Reloaded Alineación oficial del equipo 'CD Reloaded' en el partido
Es un cenizo 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gen. Stefan Grot-Rowecki

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En 隆道 (Takamichi) 長谷川 (Hasegawa) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Grot-Rowecki se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Christopher Aujard de Grot-Rowecki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CD Reloaded

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pierre Disorna quedar desmarcat i marcar per a Reloaded al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, un xut de Alejandro Lorena des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Armiche Rojas Caro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 3 per a Reloaded.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Reloaded augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Manez Albiz es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Marcos Osma de Reloaded va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Armiche Rojas Caro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Marcos Osma quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Saleh Barout Koub, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pierre Disorna no va ser aprofitada per en Luis Quintans que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Reloaded quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Varas de Valdés va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre Disorna de Reloaded es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.