Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730872156

Amistoso (Int.) 730872156 Información oficial sobre el partido 730872156 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 6 - 1 Vorstadt-Kickers Alineación oficial del equipo 'Vorstadt-Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mister Grumpy Alineación oficial del equipo 'Mister Grumpy' en el partido 5 - 0 Vorstadt-Kickers Alineación oficial del equipo 'Vorstadt-Kickers' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mister Grumpy

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Kimetz Goienola s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Parellada ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Grumpy es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Grumpy va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Akram Bahbahani va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Walid Didan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Grumpy va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Walid Didan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cancio Rodríguez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Kimetz Goienola va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 84 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Kimetz Goienola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Grumpy.
  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Francisco Ruiz Corona va estar a punt de marcar al minut 16 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Grumpy ho intentava per la dreta per mitjà de Akram Bahbahani, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En David Parellada, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Walid Didan de Grumpy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Akram Bahbahani.

Vorstadt-Kickers

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Cristián Finlay de Kickers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfred Juhlin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Bruno Pianu de Kickers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alfred Juhlin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.