Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870491

Amistoso (Int.) 730870491 Información oficial sobre el partido 730870491 en Hattrick

03.04.2024 09:45:00

AFC Richlads Alineación oficial del equipo 'AFC Richlads' en el partido 2 - 0 Xavsab2 Alineación oficial del equipo 'Xavsab2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AFC Richlads Alineación oficial del equipo 'AFC Richlads' en el partido 1 - 4 Xavsab2 Alineación oficial del equipo 'Xavsab2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Richlads

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Richlads sabia com jugar al contraatac, i al minut 71, Adão Dias va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Richlads va augmentar la diferència quan Balázs Vasvári no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Richlads va gaudir d'un penal a favor al minut 20, però el jugador Balázs Vasvári va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Wolfgang Neuner.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Marco Antônio Berrini de Richlads gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Bence Ménesi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marco Antônio Berrini havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zsolt Bogdán de Richlads va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Xavsab2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Norbert Eggstein va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Norbert Eggstein va estar a punt de posar per davant a Xavsab2 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gartzia Zaharrea va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Gartzia Zaharrea, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Amat no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.