Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870437

Amistoso (Int., RC) 730870437 Información oficial sobre el partido 730870437 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido 4 - 5 Zwolle fever Alineación oficial del equipo 'Zwolle fever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido 8 - 3 Zwolle fever Alineación oficial del equipo 'Zwolle fever' en el partido
Es un cenizo 7.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervatillos F.C

Goles Goles

  • 125 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Hans-Dietrich Rammersbach va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.
  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): L'empat per part de Cervatillos va arribar al minut 40 quan Marius Antoce va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Als 77 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Cervatillos va acabar amb la pilota als peus de Arsan Temsamani que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 5.
  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Cervatillos aconseguia el 3 - 5 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Marius Antoce al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Cervatillos no perdien la fe, i al minut 80 del partit, Marius Antoce va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Hans-Dietrich Rammersbach es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Oscar Léonard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cervatillos.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Oscar Léonard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cervatillos Viorel Petra quasi marca al minut 39 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Oscar Léonard l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Zwolle fever

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Aigars Segliņš de Zwolle va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Polinikis Telios va augmentar l'avantatge de Zwolle a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 54, Zwolle va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manfredi Carmellini.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Nicola Marcelli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.