Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870401

Amistoso (Int.) 730870401 Información oficial sobre el partido 730870401 en Hattrick

03.04.2024 09:45:00

JahtiJakt Alineación oficial del equipo 'JahtiJakt' en el partido 0 - 6 Team Croketa Alineación oficial del equipo 'Team Croketa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JahtiJakt Alineación oficial del equipo 'JahtiJakt' en el partido 0 - 2 Team Croketa Alineación oficial del equipo 'Team Croketa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JahtiJakt

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Jahti van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Péter Élő va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tibor Sinkovits va ser clau en la jugada d'atac de Jahti al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a András Pálinger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilmár Csokonai de Jahti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Gyula Fehér de Jahti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71 de partit, Ilmár Csokonai de Jahti va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Team Croketa

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Jayden Joyeux de Croketa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Petre Sfercoci va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Croketa.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de 欧 (Ou) 子平 (Ziping) la va convertir en gol amb un remat de cap en Petre Sfercoci tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 40 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pierluigi Murgia de Croketa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 44 de partit.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de August Persson des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, una falta xutada per Gabriel Nierga va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Croketa. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de August Persson després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Manuel Font va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Petre Sfercoci va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jayden Joyeux de Croketa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 欧 (Ou) 子平 (Ziping) de Croketa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.