Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730869957

Amistoso (Int.) 730869957 Información oficial sobre el partido 730869957 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 5 - 1 The Duckpoint Reunion Alineación oficial del equipo 'The Duckpoint Reunion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rayo Tricantino Alineación oficial del equipo 'Rayo Tricantino' en el partido 4 - 1 The Duckpoint Reunion Alineación oficial del equipo 'The Duckpoint Reunion' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Tricantino

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marko Jeftić de Tricantino va aconseguir igualar el partit al minut 31, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 117 Minuto 79 (Gol evento especial cansancio): Mark Lassen estava destrossat a aquestes alçades de partit. Marinus Rostgaard se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 2 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Łukasz Wolniak de Tricantino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Tricantino va augmentar la diferència quan Jordan Bresani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Matías Nigro va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Tricantino va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marko Jeftić la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Giulio Pagniello va enviar un xut des de 40 metres al minut 34, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Aleksandrs Skribāns, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

The Duckpoint Reunion

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Hermann Skjødt que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.