Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730869812

Amistoso (Int.) 730869812 Información oficial sobre el partido 730869812 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 4 - 0 Kanda ikibuno cyanjye Alineación oficial del equipo 'Kanda ikibuno cyanjye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Neng de Castefa Alineación oficial del equipo 'Neng de Castefa' en el partido 6 - 0 Kanda ikibuno cyanjye Alineación oficial del equipo 'Kanda ikibuno cyanjye' en el partido
Tiene mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neng de Castefa

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Trayan Garraitza de Castefa, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Castefa va augmentar la diferència quan Salvador Descals no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Castefa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 邓 (Deng) 伟凯 (Weikai) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Crexell es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Salvador Descals es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Köbi Caveng va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Crexell va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Salvador Descals va sorprendre Maciej Żaba amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Salvador Descals gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Gómez de Castefa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kanda ikibuno cyanjye