Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730868391

Amistoso (Int., RC) 730868391 Información oficial sobre el partido 730868391 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

Mare Salato Alineación oficial del equipo 'Mare Salato' en el partido 1 - 3 CMM Canoa Polo Trieste Alineación oficial del equipo 'CMM Canoa Polo Trieste' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 3
2 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
31 % Posesión 45' 69 %
30 % Posesión 90' 70 %
Presionar Nivel de táctica: 4 Táctica Presionar Nivel de táctica: 7
Mare Salato Alineación oficial del equipo 'Mare Salato' en el partido 1 - 3 CMM Canoa Polo Trieste Alineación oficial del equipo 'CMM Canoa Polo Trieste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mare Salato Alineación oficial del equipo 'Mare Salato' en el partido 0 - 1 CMM Canoa Polo Trieste Alineación oficial del equipo 'CMM Canoa Polo Trieste' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mare Salato

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tiberiu Dorhoi de Salato va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Augusto 'Paul' Coelho de Salato amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mihail 'Illi' Ilie va xutar fora per a Salato, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): A en Dany 'Stormborn' Ugalde de Salato li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en 蘇 (Su) 小立 (Xiaoli) posant el 1 - 0 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Salato Jerry 'Tom Tom' Williams va intentar enganyar 蘇 (Su) 小立 (Xiaoli) amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Salato Mahmut 'Arka' Arkut va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

CMM Canoa Polo Trieste

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Klaudio Apro estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Paco Esles, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dany 'Stormborn' Ugalde no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paco Esles estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 288 Minuto 68 (Ocasión evento especial): El Trieste va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Troya Medina de Trieste va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javián Amores es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Klaudio Apro de Trieste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): 蘇 (Su) 小立 (Xiaoli) de Trieste va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Diego Redavid va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Leonardo Gomes de Trieste, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yoav 'Yashin' Yasinsky en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Márton Varga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Trieste.