Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730868233

Amistoso (Int., RC) 730868233 Información oficial sobre el partido 730868233 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 6 - 3 The Green Rangers Alineación oficial del equipo 'The Green Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 3 - 2 The Green Rangers Alineación oficial del equipo 'The Green Rangers' en el partido
Tiene bastante suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 110 Minuto 16 (Gol de falta): Gorriak equilibrava els comptes al minut 16 quan en Daniele Vallorani va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Gorriak va reduir el marcador al minut 38 a 2 - 3 quan Süleyman Sandıkçı va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Gorriak aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Brandon Casperson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 40 gràcies a la jugada de Pancho Menga, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pancho Menga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Gorriak.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 6 - 3 va pujar al marcador quan Gorriak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nathan Martis des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Siewert D'acremoy haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gorriak al minut 51.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Daniele Vallorani que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pancho Menga va rebre molts aplaudiments. Al minut 71 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Gorriak ho intentava per la dreta per mitjà de Ricardo Cafont, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

The Green Rangers

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Laimūnas Kovarskis de Rangers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Evrard Driegelinck va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Evrard Driegelinck va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Gert Braeckman va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Carranza va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Laimūnas Kovarskis ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Fausto Pettorossi de Rangers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.