Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730867162

Amistoso (Int.) 730867162 Información oficial sobre el partido 730867162 en Hattrick

03.04.2024 04:00:00

Indro Rakalis Alineación oficial del equipo 'Indro Rakalis' en el partido 1 - 1 smash futbol club Alineación oficial del equipo 'smash futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Indro Rakalis Alineación oficial del equipo 'Indro Rakalis' en el partido 2 - 0 smash futbol club Alineación oficial del equipo 'smash futbol club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indro Rakalis

Goles Goles

  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 69 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Lang Ansell. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Cory Fa'arodo que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

smash futbol club

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Miguel De Biescas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Israel Bollar que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de futbol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel De Biescas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): futbol van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Gabriel Gil no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Roberto Fontbuté, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Israel Bollar de futbol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Durán.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gonzalo Durán va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.