Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730866285

Amistoso (Int.) 730866285 Información oficial sobre el partido 730866285 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido 2 - 1 Lagartixa Real Alineación oficial del equipo 'Lagartixa Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido 3 - 0 Lagartixa Real Alineación oficial del equipo 'Lagartixa Real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pedro de la Viña C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pedro s'esgargamellaven dempeus per esperonar Julián Ballesteros que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 54 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va premiar Pedro amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Javier Mercader va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Sebastián Esteban Muratorio del Pedro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julián Ballesteros va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sergio Nieto-Gobea va rebre molts aplaudiments. Al minut 22 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Nieto-Gobea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Mercader va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Waldir Nabil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Sebastián Esteban Muratorio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Al minut 90, Javier Mercader gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piotr Dudko de Pedro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lagartixa Real

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Lagartixa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Renan Reis es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Firmino Hora de Lagartixa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.