Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730865987

Amistoso (Int.) 730865987 Información oficial sobre el partido 730865987 en Hattrick

02.04.2024 18:30:00

EFC Grobmotorik 74 Alineación oficial del equipo 'EFC Grobmotorik 74' en el partido 0 - 4 Bullangueros del Donga Internacional Alineación oficial del equipo 'Bullangueros del Donga Internacional' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EFC Grobmotorik 74 Alineación oficial del equipo 'EFC Grobmotorik 74' en el partido 1 - 2 Bullangueros del Donga Internacional Alineación oficial del equipo 'Bullangueros del Donga Internacional' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFC Grobmotorik 74

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El Grobmotorik va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Yiotis Kleftokotidis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Grobmotorik va deixar en bona posició a en Thomas-Oliver Rauchbauer-Hahnenkamm per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 43 (Ocasión tiro lejano): El Grobmotorik se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 43, en Kai Beetenwiese va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Lucas Sabot ja els havia advertit que el porter contrari, en Florentino Conceição, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Bullangueros del Donga Internacional

Goles Goles

  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): Al 36 minuts, El Internacional va fer el 0-1. En Carlos Goucha va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Carlos Goucha va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Carlos Goucha conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-3
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Internacional, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Luís Alpiarça va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 7 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Nélson Afonso Guimarães per la seva rapidesa. Al minut 7 va intentar marxar per velocitat d'en Gerd Spalding, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Internacional que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aprígio Ferraz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Guilherme Pinho va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roland Pein va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Internacional quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tiago de Morais va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Aprígio Ferraz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Goucha. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.