Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730865189

Amistoso (Int., RC) 730865189 Información oficial sobre el partido 730865189 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 3 - 1 Unbyns IF Alineación oficial del equipo 'Unbyns IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 5 - 0 Unbyns IF Alineación oficial del equipo 'Unbyns IF' en el partido
Tiene mala suerte 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Core C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Core s'esgargamellaven dempeus per esperonar Basili Coscollà que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Core, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Rius per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Core va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Masferré des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alejandro Estébanez va entorpir al marcador d'en Sönke Oetterich per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Core Salva Cucales quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Daniel Masferré l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Unbyns IF

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jan Carlsten va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Ulf Svensson va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ottó Antovszki no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Shafia Chelanga de Unbyns va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.