Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730865068

Amistoso (Int.) 730865068 Información oficial sobre el partido 730865068 en Hattrick

04.04.2024 03:00:00

Consul F.C. Alineación oficial del equipo 'Consul F.C.' en el partido 6 - 2 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Consul F.C. Alineación oficial del equipo 'Consul F.C.' en el partido 5 - 2 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Consul F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 34, en Igor Štibraný del Consul va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Milosa Manaj que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Milosa Manaj ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Consul es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Urban Meszka va incrementar l'avantatge de Consul amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Consul va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Carlos Lanzelotti va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Consul pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andy Páez va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 139 Minuto 90 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Julián Andrés Milone van servir per superar a l'últim defensor, en Gerard Crua. Tot va acabar amb el 6 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Consul cantant "Julián Andrés Milone selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Consul va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Daniel Pucheta en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Maestro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alfio Páez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Consul ho intentava per la dreta per mitjà de Gerbaudo Wain, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Urban Meszka va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Daniel Pucheta de Consul es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Oliver Torres Fontes va posar els visitants Plegamans per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Un mica després, Albert Florentsen de Plegamans va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Plegamans va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Oliver Torres Fontes no va poder controlar.