Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730863659

Amistoso (Int., RC) 730863659 Información oficial sobre el partido 730863659 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido 1 - 3 jjotun Alineación oficial del equipo 'jjotun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Mojón Alineación oficial del equipo 'F.C Mojón' en el partido 4 - 0 jjotun Alineación oficial del equipo 'jjotun' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Mojón

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 74 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Cèsar Payrató, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Mojón a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Cèsar Payrató es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Miguel Ángel Infante Cortés va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Gurutz Beremendia no oblidarà el que li va passar durant el minut 31. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan Cèsar Payrató des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Mojón va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Iván Díaz de Reguero va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Juan Vázquez va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Cèsar Payrató hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Schuyler Pitzer. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Amir Bello de Mojón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

jjotun

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 7 minuts quan Oğuz Kağan Ejderhan va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tudor-Călin Brătianu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Oğuz Kağan Ejderhan va augmentar l'avantatge de jjotun a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Mark McCraw va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Tudor-Călin Brătianu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Tudor-Călin Brătianu de jjotun va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tudor-Călin Brătianu de jjotun per doble groga al minut 73.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kelby McCray de jjotun es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oğuz Kağan Ejderhan de jjotun amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.