Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730863440

Amistoso 730863440 Información oficial sobre el partido 730863440 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido 7 - 1 pelayos de la presa fc Alineación oficial del equipo 'pelayos de la presa fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido 8 - 1 pelayos de la presa fc Alineación oficial del equipo 'pelayos de la presa fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HeisenFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): HeisenFC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Antonello Rastelli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Jorge Antolín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan HeisenFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edward Sonne des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el HeisenFC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alfonso Navarrete, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 1.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Mauricio Corsavi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jorge Antolín, que no va fallar i va marcar el 5 - 1.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fortià Panadès va anar directament als peus de Mauricio Corsavi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 6 - 1.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonello Rastelli es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 16, el HeisenFC estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Fortià Panadès va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Mauricio Corsavi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 58, i va passar la pilota a Wilhelm Etterlin, però aquest no va encertar a marcar.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Gottfried Kuderna gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Llobera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Fortià Panadès una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Juan Llobera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Jorge Antolín, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Navarrete de HeisenFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pelayos de la presa fc

Goles Goles

  • 154 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Nikos Gaitanatos va significar el 2 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Tomás Roda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Connor Pullen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Holger Killer per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 42, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar Doğan Sarp completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomás Roda de pelayos es va guanyar la targeta groga merescudament.