Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862892

Amistoso 730862892 Información oficial sobre el partido 730862892 en Hattrick

03.04.2024 16:30:00

Christmasballs Alineación oficial del equipo 'Christmasballs' en el partido 3 - 1 Small Balls Alineación oficial del equipo 'Small Balls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Christmasballs Alineación oficial del equipo 'Christmasballs' en el partido 3 - 0 Small Balls Alineación oficial del equipo 'Small Balls' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Christmasballs

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Christmasballs prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Branco Incháustegui va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Felipe Sousa es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Christmasballs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felipe Sousa va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Christmasballs ho intentava per la dreta per mitjà de Alex Allansson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alvaro Zumaeta no va ser aprofitada per en Kristian Kure que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Germain Beugnet ja els havia advertit que el porter contrari, en Bjørn Ravnsbo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Ricardo Almazán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Bjørn Ravnsbo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Branco Incháustegui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bjørn Ravnsbo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Alvaro Zumaeta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alex Allansson de Christmasballs va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ricardo Almazán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Small Balls

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 81 minuts quan Dean Goulder va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Small.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sofus Køhler, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Cezary Nijak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Small sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Espen Hald, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bartłomiej Wiczling de Small la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54 de partit, Bartłomiej Wiczling de Small va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.