Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862857

Amistoso (Int.) 730862857 Información oficial sobre el partido 730862857 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido 4 - 3 Sągorsi Alineación oficial del equipo 'Sągorsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido 2 - 1 Sągorsi Alineación oficial del equipo 'Sągorsi' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menorca Horses

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Sören Großkreutz de Menorca H., després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Menorca H. va obtenir un penal al minut 18, que va llançar a la perfecció Sixten Hauan. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Al minut 53, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Sixten Hauan no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 3 - 3.
  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): Després de 75 minuts el Menorca H., amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Kjell-Åke Jansson sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 4 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): Al minut 34 un refús amb el peu d'en Tommy Air va anar a parar als peus del 谢 (Xie) 若名 (Ruoming) que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Sören Großkreutz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Morales de Menorca H. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Morales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sągorsi

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 32, el jugador visitant Sabio Vesnaver va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paolo Chenetti va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mariusz Szylak la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mariusz Szylak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sągorsi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rino Nazzi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.