Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862550

Amistoso (Int., RC) 730862550 Información oficial sobre el partido 730862550 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Belmez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belmez F.C.' en el partido 5 - 4 MUFS Alineación oficial del equipo 'MUFS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Belmez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belmez F.C.' en el partido 6 - 2 MUFS Alineación oficial del equipo 'MUFS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belmez F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va premiar Belmez amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Josep Lluís Cochs va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Javier Jesús de la Puerta, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Belmez va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Félix Fenech, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): Belmez s'avançava al marcador al minut 97, després d'un rebot que va caçar en Chiel Van Moeseke per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 100 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Belmez va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Giménez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Villegas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Chiel Van Moeseke es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Jesús de la Puerta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 115 (Ocasión por el centro): En Javier Giménez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Acheros de Belmez va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Félix Fenech de Belmez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MUFS

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): L'entrenador de MUFS es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Wendelin Kriz era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Mattias Ericsson va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per MUFS en aconseguir el 3 - 2.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Wendelin Kriz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 119 Minuto 103 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Wendelin Kriz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Wulfhart Gegenfurtner que, efectivament, va fer pujar el 5 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Roger Larsson al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Caspian Lindhbratt de MUFS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.