Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862392

Amistoso (Int.) 730862392 Información oficial sobre el partido 730862392 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido 5 - 1 NK Olimpija Laibach Alineación oficial del equipo 'NK Olimpija Laibach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido 6 - 2 NK Olimpija Laibach Alineación oficial del equipo 'NK Olimpija Laibach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lia c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fermín Battaglini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jordi Manel Milian va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 28 i semblava que Lia desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Justino Rivas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Justino Rivas va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 1.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Lia va augmentar la diferència quan Fermín Battaglini no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Daniel Sabaté va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Óscar Chico es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Haritz Amorortu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

NK Olimpija Laibach

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rene Miklaučič que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 26, quan un error defensiu va deixar Rene Miklaučič completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Olimpija va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Moktar N'Dour.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): Rene Miklaučič va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 74.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Boštjan Ogorelc va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Alejandro Berdor.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rene Miklaučič.