Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730862302

Amistoso (Int.) 730862302 Información oficial sobre el partido 730862302 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Feldermans Alineación oficial del equipo 'Feldermans' en el partido 2 - 4 VfL Balu 1848 Alineación oficial del equipo 'VfL Balu 1848' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Feldermans Alineación oficial del equipo 'Feldermans' en el partido 2 - 0 VfL Balu 1848 Alineación oficial del equipo 'VfL Balu 1848' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Feldermans

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Feldermans van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Paul Williams en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 110 Minuto 64 (Gol de falta): L'empat per part de Feldermans va arribar al minut 64 quan Peter Ivarsson va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Jöns Håkansson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Patxi Ertzilbengoa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Feldermans va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Salvador Miró va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Anwar Agnaou va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ehregott Ehrlich. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Feldermans va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Aleix Susanna va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

VfL Balu 1848

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Roberto Ciappesoni la va convertir en gol amb un remat de cap en Guarino Ribis tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 28 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jochen Siebenheller va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jochen Siebenheller es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Ehregott Ehrlich va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 2 - 4 per a Balu.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gernot Klemens de Balu es va guanyar la targeta groga merescudament.