Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861974

Amistoso (Int.) 730861974 Información oficial sobre el partido 730861974 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido 1 - 0 Team Reale Alineación oficial del equipo 'Team Reale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido 2 - 0 Team Reale Alineación oficial del equipo 'Team Reale' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sildavya

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 79 gràcies a la jugada de Albert Albiñana, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Luis Gentil-Lloch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Sildavya va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francesco Antonucci ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sildavya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcel Rödig, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 62, un contraatac del Sildavya no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Albert Albiñana perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Oleg Bagdasarov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sildavya.

Team Reale

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Federico Borino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Reale va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paolino Bertollo va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pietro Novati estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Federico Borino, als 72 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norberto Bonichini de Reale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.