Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861806

Amistoso (Int.) 730861806 Información oficial sobre el partido 730861806 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 7 - 0 Corticeiras Alineación oficial del equipo 'Corticeiras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 4 - 0 Corticeiras Alineación oficial del equipo 'Corticeiras' en el partido
Tiene bastante suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liberbank Granada

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): LBKGranada, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Galloz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, LBKGranada va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sidre Cardigonde, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paul Dumitraş, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): LBKGranada va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Sidre Cardigonde, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Noreno Zuazo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a LBKGranada.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Noreno Zuazo va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Manuel Galloz sempre és una garantia. Al minut 81, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Habib Abd El Muti marcar el 7 - 0 per al LBKGranada.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Manuel Galloz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Paul Dumitraş una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Dominik Katenstück va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Habib Abd El Muti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Corticeiras

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brandão Júlio Pinheiro de Corticeiras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.