Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861519

Amistoso (Int.) 730861519 Información oficial sobre el partido 730861519 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 1 - 3 Dorobantul Ploiesti Alineación oficial del equipo 'Dorobantul Ploiesti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 1 - 5 Dorobantul Ploiesti Alineación oficial del equipo 'Dorobantul Ploiesti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Bambinos

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Jorge Carlos Amado va pentinar un córner cap al segon pal que Remixio Coeses va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Daniel-Claudiu Miloaie de Bambinos va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bambinos José María Serna quasi va assolir l'empat al minut 59 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Bambinos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alfredo Sevilla no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Serna de Bambinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Juan Fajardo de Bambinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dorobantul Ploiesti

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Al minut 7 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Enrique Ludeña va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Gaetano Sasdelli que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Dorobelu era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gaetano Sasdelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Santiago Fernández Navarrete, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Ludeña no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dargenis Rušys al minut 14, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.