Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861458

Amistoso (Int.) 730861458 Información oficial sobre el partido 730861458 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

FK Bele Vode Alineación oficial del equipo 'FK Bele Vode' en el partido 4 - 0 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Bele Vode Alineación oficial del equipo 'FK Bele Vode' en el partido 2 - 1 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Bele Vode

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Bele, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Nikola Vitasović per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Bele va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lazar Pešić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Als 68 minuts de joc, els nois de Bele van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Strahinja Stikić augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Strahinja Stikić sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de Bele a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Bele per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Ðorđe Mlinarević va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aleksandar Komljenović. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Aleksandar Komljenović una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Loís Albà va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikola Vitasović de Bele es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Pabluck cf

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre-Alain Minot de Pabluck es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan-Åke Davidsson de Pabluck amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.