Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861290

Amistoso 730861290 Información oficial sobre el partido 730861290 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 4 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Numayos Alineación oficial del equipo 'Numayos' en el partido 4 - 0 Malaga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Malaga Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Numayos

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Numayos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Rafael Vidal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): Als 14 minuts de joc, els nois de Numayos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes George Panuş augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Numayos. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Santiago Cubillos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Rafael Vidal va augmentar l'avantatge de Numayos a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Atanas Petrov va rematar alt.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Thulani Tshosane es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Thulani Tshosane gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raymundo Vinas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Florin Lefterache gairebé va marcar per a Numayos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en George Panuş. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Malaga Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Malaga va anar a parar a la dreta de l'atac on en Augusto Silva, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Serra de Malaga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Augusto Silva de Malaga es va guanyar la targeta groga merescudament.