Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861191

Amistoso (Int.) 730861191 Información oficial sobre el partido 730861191 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Castrillon Alineación oficial del equipo 'Castrillon' en el partido 2 - 5 FC Kärsäpotku Alineación oficial del equipo 'FC Kärsäpotku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Castrillon Alineación oficial del equipo 'Castrillon' en el partido 2 - 5 FC Kärsäpotku Alineación oficial del equipo 'FC Kärsäpotku' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrillon

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Brendan Broad de Castrillon aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Castrillon s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Andrei Horaicu per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juhani Saimanen al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Fabera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Diogo Del Río de Castrillon va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 51, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Demetrio Guallart de Castrillon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Demetrio Guallart se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

FC Kärsäpotku

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Als 23 minuts de partit, Pentti Ekola de Kärsäpotku va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Markku Lucander que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 49, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Petrik Saimanen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kärsäpotku augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pentti Ekola es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a Kärsäpotku l'avantatge per 2 - 5. Jouni Liljeberg en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pentti Ekola va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Petrik Saimanen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.