Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860443

Amistoso (Int., RC) 730860443 Información oficial sobre el partido 730860443 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 6 - 1 FC Hollesen Alineación oficial del equipo 'FC Hollesen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Dongeak Alineación oficial del equipo 'Dongeak' en el partido 8 - 0 FC Hollesen Alineación oficial del equipo 'FC Hollesen' en el partido
Tiene mala suerte 8.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dongeak

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dongeak contenien la respiració mentre en Intimayta Saldivia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Justo Villa la va rematar Alejandro Figueras amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dongeak el 2 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Gustavo Zeballos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dongeak va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pekka Torttila progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Luis Iziz de Dongeak va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernando Idiáquez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Dongeak.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Dongeak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pekka Torttila ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Genís Aleiza de Dongeak gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Hollesen

Goles Goles

  • 150 Minuto 58 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Juho Alajoki va reduir les distàncies per al Hollesen amb un bon llançament de falta al minut 58. 3 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hollesen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ruben Kastrup va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ruben Kastrup la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hollesen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Walter Mortensen de Hollesen es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Savu Bâzu de Hollesen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.