Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860272

Amistoso (Int., RC) 730860272 Información oficial sobre el partido 730860272 en Hattrick

03.04.2024 13:00:00

red n white Alineación oficial del equipo 'red n white' en el partido 10 - 9 AGTHEOS F.C. Alineación oficial del equipo 'AGTHEOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
red n white Alineación oficial del equipo 'red n white' en el partido 1 - 3 AGTHEOS F.C. Alineación oficial del equipo 'AGTHEOS F.C.' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

red n white

Goles Goles

  • 104 Minuto 32 (Gol de penalti): white aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Yusuf Unus Ibunu al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 56. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Yusuf Unus Ibunu va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 71, Roger Harley va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Ramon del Clot, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Morten Lynggaard hauria d'haver estat gol al minut 8 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 99 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de white, l'equip va recuperar la pilota al minut 99 i va contraatacar. En Morten Lynggaard va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Manuel Suárez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Romano Jalšovec anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a white.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de white, Perica Brusić, col·locà la pilota just a les mans d'en Paolo Di Cosmo. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de white Baasan Altan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paolo Di Cosmo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de white, Emanuele Bonifazi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de white, Yusuf Unus Ibunu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Ramon del Clot anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a white.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de white Morten Lynggaard no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paolo Di Cosmo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 10 - 9.

AGTHEOS F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Rubén Yanguas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al AGTHEOS, un peu providencial d'en Paolo Buendia va situar el 0-1 al panell digital.
  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de AGTHEOS eren letals, i Botond Borostyán va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Anıt Tutku que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Roger Harley no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gonzalo Ussía estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El AGTHEOS creava perill des de la dreta al minut 72, però en Walter Hurni, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Botond Borostyán desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): En Gonzalo Ussía va fer una ràpida incursió al minut 77, però en Perica Brusić no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Tamim Rayyan va marcar al minut 103 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paolo Di Cosmo va xutar fora per a AGTHEOS, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Anıt Tutku va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de AGTHEOS a la tanda de penals: 5 - 4!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de AGTHEOS, Tamim Rayyan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Gonzalo Ussía de AGTHEOS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Walter Hurni en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de AGTHEOS Rubén Yanguas va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Walter Hurni va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 7 - 7
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de AGTHEOS, Mario Aldana Amaya, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Goan Robeyns va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 9.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adham Abd El Galil de AGTHEOS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.