Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860206

Amistoso (Int.) 730860206 Información oficial sobre el partido 730860206 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 0 - 5 Farul Coiciu Constanța Alineación oficial del equipo 'Farul Coiciu Constanța' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bk chechu Alineación oficial del equipo 'Bk chechu' en el partido 0 - 1 Farul Coiciu Constanța Alineación oficial del equipo 'Farul Coiciu Constanța' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bk chechu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de chechu, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Shane Williams va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de chechu va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Shane Williams, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihail Tătaru de chechu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Farul Coiciu Constanța

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 3 una excel·lent centrada de Gábor Kurta va arribar a Roger Cremers, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eliodoro Magote, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): 友一 (Yuichi) 本荘 (Honjo) va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gábor Kurta, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Constanța van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emrik Drakmo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aarne Tamme, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Kai Erichsen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ariel Larysz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roger Cremers. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.