Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730860127

Amistoso (Int.) 730860127 Información oficial sobre el partido 730860127 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Tanino C.F. Alineación oficial del equipo 'Tanino C.F.' en el partido 1 - 3 Tennet's Boys Alineación oficial del equipo 'Tennet's Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tanino C.F. Alineación oficial del equipo 'Tanino C.F.' en el partido 2 - 1 Tennet's Boys Alineación oficial del equipo 'Tennet's Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,1 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tanino C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Antonio Rocafort, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tanino se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Nogueira va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Nogueira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sébastien Le Bris al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Antonio Rocafort va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Juan Antonio Rocafort hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sébastien Le Bris. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tennet's Boys

Goles Goles

  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tennets eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 51, Toby Shapiro va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 53, quan Göktürk Muhlis va posar els visitants Tennets per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alfredo Jorge pellegrino va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alexandru Ciotău va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 22 de joc.