Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859924

Amistoso (Int., RC) 730859924 Información oficial sobre el partido 730859924 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 0 - 2 FC HuonotHiukset Alineación oficial del equipo 'FC HuonotHiukset' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 0 - 2 FC HuonotHiukset Alineación oficial del equipo 'FC HuonotHiukset' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Quintana

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Quintana, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Andre Granser va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

FC HuonotHiukset

Goles Goles

  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Quan passaven 69 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del HuonotHiukset. En Hery Rabezezika va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Carlos Gomes des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): David Micard va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Damir Vera va estar a punt de posar per davant a HuonotHiukset amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Conner Schau va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Hery Rabezezika va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 31. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Lauri Käpynen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): HuonotHiukset va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Conner Schau va desviar el xut final de Constantin Krasser després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): HuonotHiukset va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan David Micard va quedar-se sol davant el porter Conner Schau, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hery Rabezezika.