Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859400

Amistoso (Int., RC) 730859400 Información oficial sobre el partido 730859400 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 2 - 1 Oxford City F.C Alineación oficial del equipo 'Oxford City F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabrales C.F. Alineación oficial del equipo 'Cabrales C.F.' en el partido 1 - 2 Oxford City F.C Alineación oficial del equipo 'Oxford City F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabrales C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Adolfo Galván rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Enrique Altimir, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Doron Benenson va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Adolfo Galván gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rainer Heim va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Oxford City F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Callum Kaye va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Tadeusz Sobczak va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Florian Rouillon va fer una jugada per la banda esquerra, però Gregorio Navarrete va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Tadeusz Sobczak va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gregorio Navarrete no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Štef Lorencin la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Oxford havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Callum Kaye sol davant la porteria al minut 91, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldo Maria Pallini de Oxford la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.