Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859105

Amistoso (Int.) 730859105 Información oficial sobre el partido 730859105 en Hattrick

03.04.2024 15:20:00

Sacoche Club Taupont Beach Alineación oficial del equipo 'Sacoche Club Taupont Beach' en el partido 5 - 0 Tervajörkit Alineación oficial del equipo 'Tervajörkit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sacoche Club Taupont Beach Alineación oficial del equipo 'Sacoche Club Taupont Beach' en el partido 6 - 0 Tervajörkit Alineación oficial del equipo 'Tervajörkit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sacoche Club Taupont Beach

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sacoche va ser Jean-Gabriel Laloy.
  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Reda Chikh va marcar al minut 26 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sacoche pel centre va donar un gran resultat: el gol de Márió Balogh va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sacoche va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Márió Balogh progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Reda Chikh va augmentar l'avantatge de Sacoche a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sacoche va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reda Chikh, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sacoche van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Hoornik, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Márió Balogh gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Janne Ketola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Gabriel Laloy.

Tervajörkit

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petri Saira de Tervajörkit la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33 de partit, Petri Saira de Tervajörkit va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.