Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858136

Amistoso (Int., RC) 730858136 Información oficial sobre el partido 730858136 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido 1 - 2 DoggeD WildOr Alineación oficial del equipo 'DoggeD WildOr' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 5
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 2
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 3
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
49 % Posesión 45' 51 %
48 % Posesión 90' 52 %
Normal Táctica Normal
La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido 1 - 2 DoggeD WildOr Alineación oficial del equipo 'DoggeD WildOr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido 1 - 1 DoggeD WildOr Alineación oficial del equipo 'DoggeD WildOr' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Santa Alianza

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Culeta de Alianza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Secundino Gabilondo de Alianza va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Alianza Salvador Loinaz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcos Torre. El marcador continuava 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Antonio Culeta xutant per a Alianza va fer anar la pilota just on la volia, però Marcos Torre, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Mauricio Selma de Alianza va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Alianza Enrique Azcona, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcos Torre. El marcador continuava 1 - 1.

DoggeD WildOr

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sakarias Tillman va ridiculitzar a en Jabir Jassim Al-Zidjali amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 217 Minuto 76 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Secundino Gabilondo que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Markus Nieminen se'n va adonar i el va encarar al minut 76 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Wilfred Castletown va xutar magistralment una falta al minut 81 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Turo Kaaretkoski va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kaius Riipinen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de DoggeD, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Markus Nieminen va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 113, Kaius Riipinen de DoggeD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kaius Hyyti va xutar fora per a DoggeD, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Veli-Jussi Prokkola de DoggeD va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Petri Haaraniemi de DoggeD, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Emil Rúzsa en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DoggeD, Erik Landström, col·locà la pilota just a les mans d'en Emil Rúzsa. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Sakarias Tillman va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de DoggeD a la tanda de penals: 1 - 2!