Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730858053

Amistoso (Int.) 730858053 Información oficial sobre el partido 730858053 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Shenron FC Alineación oficial del equipo 'Shenron FC' en el partido 1 - 7 Green Coconuts Alineación oficial del equipo 'Green Coconuts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shenron FC Alineación oficial del equipo 'Shenron FC' en el partido 0 - 3 Green Coconuts Alineación oficial del equipo 'Green Coconuts' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shenron FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 90, en Baldebert Dülsen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ernesto Tutau que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Amestan Kerkich de Shenron va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Green Coconuts

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Coconuts Walter Skat va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raiko Hass va augmentar l'avantatge de Coconuts a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Filip Mrnjaus va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Raiko Hass arribés a peus de Hans-Georg Lemster, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Coconuts el 0 - 4.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a Coconuts l'avantatge per 0 - 5. Raimund Lukele en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Coconuts va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Raimund Lukele va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 91 minuts, el tirador de faltes del Coconuts va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hans-Georg Lemster, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raimund Lukele que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Walter Skat va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mario Remscheid va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Omar Abd El Fattah va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kord Hoeser, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Sven Thielers de Coconuts va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Coconuts la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.