Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730857274

Amistoso (Int., RC) 730857274 Información oficial sobre el partido 730857274 en Hattrick

03.04.2024 09:45:00

ideiglenes név Alineación oficial del equipo 'ideiglenes név' en el partido 1 - 0 Strike Eagle Alineación oficial del equipo 'Strike Eagle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ideiglenes név Alineación oficial del equipo 'ideiglenes név' en el partido 2 - 0 Strike Eagle Alineación oficial del equipo 'Strike Eagle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ideiglenes név

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Kormányos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Ernák Kelemen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcin Becela al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Márk Gyuricza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Áron Furák de Kormányos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Milán Gujka es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Kálmán Manczúr gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Strike Eagle

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El Strike va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Massimiliano Ricca la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.