Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730856256

Amistoso (RC) 730856256 Información oficial sobre el partido 730856256 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

11 Lehoiak Beltzak Alineación oficial del equipo '11 Lehoiak Beltzak' en el partido 6 - 7 BeisBB Alineación oficial del equipo 'BeisBB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
11 Lehoiak Beltzak Alineación oficial del equipo '11 Lehoiak Beltzak' en el partido 0 - 1 BeisBB Alineación oficial del equipo 'BeisBB' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11 Lehoiak Beltzak

Goles Goles

  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Alex Berenguer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Lehoiak.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Lehoiak equilibrava la balança al minut 76. En Juan San Claudio, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Heini Maresch de Lehoiak aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Lehoiak, atacant per l'esquerra al minut 92, va aprofitar el magnífic llançament de Imanol Basaran per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Imanol Basaran de Lehoiak va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Berenguer.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan San Claudio de Lehoiak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Alex Berenguer de Lehoiak va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juan San Claudio de Lehoiak va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Mennach Capela de Lehoiak és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Lehoiak, Elies Sureda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Lehoiak Aihotz Narbaitzar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alexandru Ciorbaru. El marcador continuava 6 - 7.

BeisBB

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Roberto Cuoco de BeisBB va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Corné Fuchs posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Corné Fuchs va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al minut 101 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Juan Pan Álvarez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Villazán de BeisBB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ovidiu-Iacob Aftene va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de BeisBB a la tanda de penals: 4 - 5!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Emre Dolunay anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a BeisBB.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de BeisBB Roberto Cuoco no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iñaki Verdes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de BeisBB, Alfredo Bober, col·locà la pilota just a les mans d'en Iñaki Verdes. El marcador: 6 - 7.